Communicatie verbeteren

Om effectiever te communiceren en om gedrag te kunnen veranderen moet je eerst begrijpen hoe communicatie werkt. We nemen allemaal dezelfde buitenwereld waar via onze zintuigen. Maar iedereen reageert anders op die buitenwereld. Waarom is dat zo ?

Communicatie is de sleutel tot succes

In persoonlijke en zakelijke relaties is communicatie de sleutel tot succes. Elkaar echt begrijpen kan heel lastig zijn. Leer te zeggen wat je bedoelt. Leer ervoor te zorgen dat de ander begrijpt wat je bedoelt. Ik help je een stuk eenvoudiger en krachtiger te communiceren. Je gaat veel gerichter, daadkrachtiger en professioneler contact maken en daardoor ben je succesvoller.

Je wordt je meer bewust van wat je waarneemt, je patronen en je gedrag. Het mooie is dat je blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag maakt en tot betere resultaten komt.

Al onze waarnemingen worden omgezet in communicatie en gedrag. Afhankelijk van onze ervaringen uit het verleden reageert een ieder op zijn eigen manier. We kunnen niet alle informatie die op ons af komt waarnemen. Onbewust maken we een keuze in wat we wel of niet waarnemen en dat vormt ons dagelijks terugkerend gedrag.

Wil je kennismaken of een vrijblijvend gesprek over wat ik voor je kan betekenen, neem contact op.