Geluk vinden, ondergaande zon

Methoden

 

 

 

Wat is de meest effectieve coaching voor jou?

Het meest effectieve traject voor jou is afhankelijk van jouw coachvraag of doelstelling. Wanneer je die nog niet helder hebt, kan ik je helpen die helder te krijgen. De coaching is altijd afgestemd op jouw behoeften. Afhankelijk van wat we tegen komen, kunnen we verschillende technieken inzetten. We beslissen samen wat de meest effectieve weg is om jouw coachvraag of doelstelling te behalen.

Neuro Linguïstisch Programmeren

Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je hoe je, door middel van taal en communicatie, invloed krijgt op je onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te voelen, beter te communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je doet.

Multiple Brain Integration Techniques

Bij Multiple Brain Integration Techniques, oftewel mBIT, maken we gebruik van de 3 intelligenties: hoofd intelligentie hart intelligentie, en buik intelligentie. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat een mens deze drie verschillende intelligenties heeft met een volledig eigen neuraal netwerk, ook wel breinen genoemd.

Organisatie- en Familieopstellingen

Een familie- of organisatieopstelling is een onderzoeksmethode die vaak gebruikt wordt om (hardnekkige) vraagstukken te onderzoeken. Aan de hand van een opstelling wordt de dynamiek in een systeem zichtbaar.

(Eriksioaanse) Hypnose

Hypnose is manier om een staat van trance te bereiken. Dit is een natuurlijke staat van zijn die we allemaal kennen in ons dagelijks leven en die we in coaching kunnen opwekken. Deze trance wordt gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie.

DISC methode

Kennis van de DISC-methode helpt trainers, coaches, consultants, loopbaanbegeleiders, HR-managers en werving- en selectiemedewerkers om het gedrag van hun gesprekspartners beter te begrijpen. Zo kan de coach een mens beter helpen gedrag te veranderen.