Martin Eleveld coach Mind Empowerment

Martin Eleveld

Over Martin Eleveld

Ik ben een energiek en sterk op samenwerken gericht persoon. Een belangrijk aspect van samenwerken is de balans tussen resultaatgerichtheid en inlevingsvermogen. De afgelopen 15 jaar heb ik grootschalige organisatieveranderingen gerealiseerd, waarbij het belang van de mensen binnen die organisaties altijd voorop stond.

Doordat ik mijzelf kwetsbaar weet op te stellen, weet ik mensen in beweging te krijgen . Vanuit dat vertrekpunt spreek ik mensen aan op gedrag dat niet bijdraagt aan het doel dat we hebben gesteld. Door respectvol te confronteren en te stretchen, zorg ik dat iemand altijd worden uitgedaagd om een stapje extra te nemen.

Martin Eleveld coach Mind Empowerment

Ontwikkelen van mensen is mijn passie

Ik vind het belangrijk dat ik als coach en trainer bezig ben met de ontwikkeling van het individu. Persoonlijk ontwikkeling, het vergroten van persoonlijk geluk en het verbeteren van communicatie zijn gebieden waar mijn expertise maximaal tot zijn recht komen. Met heel veel plezier en energie help ik professionals om de dieperliggende oorzaken van problemen te achterhalen en op te lossen. Zo leer je vanuit een positieve mindset jezelf meer te empoweren!

Coachen met wederzijds respect

Wat ik belangrijk vind tijdens de 1-op-1 coaching sessies is wederzijds respect. Tegelijkertijd kan ik ook confronterend zijn. Dat is altijd een uitnodiging om uit je comfortzone komen.  Met mijn systemische blik op organisaties en persoonlijke vraagstukken kom ik snel tot de kernvraag.

Tijdens de eerste ontmoeting schud ik aan je huidige wereldbeeld. Dit kan voor de nodige verwarring zorgen. Wanneer je verwarring voelt is dat goed nieuws! Er is dan echt iets aan het verschuiven en zo ontstaat er een nieuwe realiteit. Daarna gaan we doelgericht aan slag. Dit heeft direct een positief effect binnen de werk- en leefomgeving.

Meer weten?

Neem een kijkje bij de methodieken die ik inzet tijdens coaching. Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken.

Gecertificeerd coach

Ik maak gebruik van verschillende technieken. Zo ben ik gecertificeerd NLP-trainer, hypnose professional, organisatie - en familie systeemopsteller, mBIT coach en coach van professionals.