Coaching puzzelstukjes vallen in elkaar

Coaching

 

 

 

Waarom zou je je laten coachen?

Soms wachten mensen heel lang voordat ze zich laten coachen. We hebben geen tijd of we voelen de urgentie nog niet. Geld kan ook een rol spelen.

Voor jezelf te kiezen is altijd een stap in de goede richting. Een coach kan je helpen de puzzelstukjes waar je mee zit in elkaar te laten vallen.

Gun jezelf coaching!

Het oplossen van een probleem is niet altijd eenvoudig. Soms zijn mensen meer gehecht aan het probleem dan aan de oplossing. Het probleem is bekend terrein en de oplossing nog niet. Het is dan ook aan jou om te bepalen of je toe bent aan verandering, nieuwe mogelijkheden en nieuwe oplossingen.

Hoe vaak komt het voor dat we denken 'dat komt wel' of 'de problemen gaan vanzelf wel weg'? Ik kan me voorstellen dat het lastig is om een drempel te overwinnen. Of mogelijk denk je dat de oplossing niet bij jezelf ligt.

Laat mij je helpen om andere inzichten te krijgen. Om datgene los te maken, wat je zelf nog niet kunt. Ik heb verschillende  coachingsmethodieken om tot het voor jou gewenste resultaat en/of inzicht te komen. 

Heb je er nog niet zo goed beeld bij wat je nodig hebt of wil je eens sparren? Neem contact met me op. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Martin Eleveld
06 5423 0073
martin@mindempowerment.nl

Privé en zakelijk in balans

Ik ben oké en in balans Kun jij thuis en/of op je werk gelukkig blijven? Ben jij iemand die privé en zakelijk altijd in balans is, of gaat het ook wel eens mis? En zou jij willen weten waar je energie van krijgt en hoe je optimaal functioneert?  Gun jezelf deze 1-op-1 coaching. Tijdens deze coaching reik ik je praktische tools aan die je helpen om nog beter in balans...

Communicatie verbeteren

Om effectiever te communiceren en om gedrag te kunnen veranderen moet je eerst begrijpen hoe communicatie werkt. We nemen allemaal dezelfde buitenwereld waar via onze zintuigen. Maar iedereen reageert anders op die buitenwereld. Waarom is dat zo ? Communicatie is de sleutel tot succes In persoonlijke en zakelijke relaties is communicatie de sleutel tot succes. Elkaar echt begrijpen kan heel lastig zijn. Leer te zeggen wat je bedoelt. Leer ervoor te...

Persoonlijke Ontwikkeling

Het is niet altijd eenvoudig om een probleem op te lossen. Soms willen mensen belemmerende overtuiging graag behouden, omdat zij gewoon nog niet toe zijn aan verandering. We denken vaak ‘dat komt wel’ of ‘de problemen gaan vanzelf wel weg’. De oplossing ligt bij jezelf Het kan lastig zijn om deze kwetsbare kant van jezelf tegen te komen en er ook wat mee te doen. En de oplossing ligt echt bij...